Urkraftreisen

Veien til Tryggheten, Friheten og Kjærligheten

 

Urkraftreisen er en terapeutisk kurspakke på nett for deg som ønsker å ta tak i din motstand i livet og omgjøre den til kraft og visdom. Gjennom Urkraftreisen lærer du å snu de vonde følelsene dine og skape ro og trygghet i sinnet ditt slik at du får tilgang til og kan styrke din helt unike urkraft.

 

Påmeldingen til Urkraftreisen er nå stengt. 

Om jeg bare kunne....

 

Slippe fri fra uro, stress og bekymringer og bare hvile i den trygge følelsen av ro og tillit. Bare ta min tid til å virkelig leve mitt liv og fylle det med det med alt det som egentlig er viktig og riktig for meg.  

Kutte ut tankespinnet som utrettelig gnager i hodet og leter etter feil, mangler og alt som ikke er godt nok ved meg. I stedet bare lytte til det kraftfulle og kloke hjertet mitt som er trofast, omsorgsfullt og støttende til alt det jeg er. 

Bytte ut frykt og lite tro på meg selv med en varm og ekte selvkjærlighet og en urokkelig tillit til at jeg har i meg absolutt alt jeg trenger for å være den ekte og sanne utgaven av meg selv.

Denne gangen kan du kjære deg.

 

I Urkraftreisen får hjelp til skape bevissthet og forståelse for deg selv, din historie og hvordan sinnet ditt faktisk fungerer, slik at det blir mulig for deg å skape endringer

I Urkraftreisen får du kunnskap og støtte til å forløse de gamle følelsesmønstrene som holder deg tilbake og stoppe de gamle tillærte strategiene som du ikke lenger trenger i livet ditt.

I Urkraftreisen får du kunnskap og masse inspirasjon til hvordan du kan bli en kjærlighetsfull, støttende og ærlig leder for deg selv og gi næring til din kraft.

I Urkraftreisen får du mange lærerike og spennende øvelser som kaster lys over alle dine unike ressurser og det som er den dype essensen i hvem du er og hva som er din unike kraft.

Du må selvfølgelig gjøre din del av jobben, men jeg vil følge deg steg for steg gjennom en velprøvd terapeutisk prosess som tar deg helt fram til dine drømmer og din helt unike kraft.

"Min livsmotstand og smerte var sorgen over alt som ikke ble slik jeg hadde drømt om, og en følelse av å være alene og annerledes enn alle andre.

 

Jeg vet nå at min unike urkraft springer ut av nettopp denne motstanden og denne smerten.

 

Jeg vet nå at jeg måtte møte mørket for å kunne bære lyset.

Jeg vet nå at  jeg måtte føle på ensomhet for å kunne kjenne igjen min sjelefamilie.

Jeg vet nå at jeg måtte lære å elske meg selv for å kunne ære min sanne og helt unike kraft."

 

Sylvi Katrin

Urkraftreisen er for deg som:

 

 • Ønsker å bli fri fra følelser som holder deg tilbake eller forstyrrer deg i hverdagen.
 • Vil lære å elske deg selv og ta godt vare på deg selv.
 • Trenger å bli god til å lytte til eget hjerte og egen intuisjon.
 • Vil bygge evnen til selv å finne egen ro og trygghet.
 • Trenger inspirasjon for å finne nye løsninger og nye muligheter i livet.
 • Ønsker mer glede, frihet og kjærlighet i hverdagen din og sammen med din flokk.
 • Har lyst til å lære teknikker og ritualer som vil støtte deg resten av livet.
 • Brenner inne med ”noe” som skal ut og trenger tilgang til din kraft for å ta steget.

 

Jeg er din veiviser på denne reisen hvor jeg hjelper deg og støtter deg på veien hvor din livsmotstand og din smerte endres til gode følelser og selvkjærlighet og et liv etter ditt hjerte og i din unike kraft.

 

Linda Zachariassen

Tidligere kursdeltaker på Urkraftreisen

"Jeg har fått satt meg selv fri. Kaoset i hodet og klumpen i magen er borte. På denne reisen har jeg fått svar på mange ting som har vært vanskelig for meg.

Sylvi Katrin har en sterk og god formidlingsevne og kan det hun gjør."

Se flere kundehistorier her

Kursinnholdet i Urkraftreisen

Steg 1 -  Hvordan har du det og hva trenger du egentlig nå?

 

Steg 1 handler om å skape oversikt og bevissthet. Hva er din historie? Hvem er du i dine tanker og følelser. Hva trenger du? Hva ønsker du deg i livet? Hva er dine mål? Hvilke følelser ønsker du å kjenne mer av? Hvilke følelser ønsker du å kjenne mindre av?

"Hvis du ikke vet hvor du skal blir det det samme hvor du går."

I Steg 1 får du også en svært viktig forståelse av hvilke biologiske faktorer som setter rammer for hvordan du som menneske fungerer. 

Meditasjons- og hypnoselydfiler:

 • "Indre healing"

Steg 2 -  Lær Raskere EFT og skap ro i sinnet.

 

I steg 2 får du innføring i Raskere EFT. Dette er en effektiv teknikk for å frigjøre negative og vonde følelser som plager deg, som du ikke ønsker, som du ikke lenger trenger og/eller som holder deg tilbake i livet ditt.

Målet med steg 2 er at du skal lære å skape ro i ditt sinn. Det er også et mål at du skal kunne bruke denne teknikken når du møter nye utfordringer i din hverdag. Anvendt EFT gir deg mer ro, mer trygghet og mer av de gode følelsene.

Meditasjons- og hypnoselydfiler:

 • "Heal ditt indre barn"

Steg 3 -  Bli en god leder og ta styringen i ditt liv.

 

Steg 3 er en samling med mine beste teknikker for å bygge gode lederegenskaper, for å bygge god selvfølelse og for å bygge mental kraft til å tåle motstand, sette grenser, leve etter eget hjerte og til å bygge deg selv opp igjen etter utfordringer.

Meditasjons- og hypnoselydfiler:

 • "Ankre dine gode lederegenskaper"
 • "Snu din vonde følelse på 1-2-3"

Steg 4 -  Form det livet du ønsker deg.

 

Livet ditt er det innholdet som du fyller din tid med. I steg 4 skal du jobbe med å få tydelig og konkret kunnskap om og følelser rundt hva dette livsinnholdet er.

Du får mer av det du fokuserer på. Det er dermed veldig viktig å flytte fokuset ditt fra alt det du ikke ønsker deg og det du har forløst og avsluttet og over på det som du virkelig vil ha i stedet.

Meditasjons- og hypnoselydfiler:

 • "Stillhetens tempel"

Steg 5 -  Meditasjon og intuisjon.

 

I Steg 5 får du en innføring i det kraftfulle verktøyet meditasjon. Du lærer grunnleggende og enkle teknikker for meditasjon, og hvorfor meditasjon er fordelaktig for deg, din helse, dine relasjoner og din utvikling.

Steg 5 tar også for seg hvordan meditasjon kan hjelpe deg til å styrke din intuisjon, og du får også noen gode øvelser som du kan bruke for å trene opp din egen intuisjon.

Meditasjons- og hypnoselydfiler:

 • "En herlig pust i bakken"
 • "Lytt til din indre stemme"
 • "Møt din hjelper fra åndeverden"

Steg 6 - Perspektiver og tenkemåter for ro og trygghet.

 

Ro og trygghet kan man aldri skape gjennom hardt arbeid. Dette er en utbredt misforståelse i vår vestlige verden. I steg 6 lærer du hvordan du kan skape ro og trygghet innenfra i en hver situasjon gjennom å velge tenkemåter og perspektiver som tåler at livet "rokker båten din".

Steg 6 er et steg som du stadig bør vende tilbake til, fordi videoene vil "snakke til deg" på ulike måter avhengig av hvor du står i livet ditt. Altså - ikke alt av det du lærer i Steg 6 vil være aktuelt for deg akkurat nå, men kan bli det på et seinere tidspunkt.

Meditasjons- og hypnoselydfiler:

 • "Aksept, takknemlighet og tilhørighet"

Steg 7 - Fyll opp dine 5 kraftsenter.

 

For å være kraftfull og en ressurs for deg selv og andre må du gi deg selv og din kraft påfyll. Alternativet er at du "bruker opp" deg selv og energien din. Å ha rutiner og strategier for å fylle opp deg selv er en billig helseinvestering som også kan berike livet ditt på en fantastisk måte.

Meditasjons- og hypnoselydfiler:

 • "Sjamanistisk healingmeditasjon"

Steg 8 - Din unike urkraft.

 

I steg 8 tar du et tilbakeblikk over det som har vært din læring gjennom Urkraftreisen og setter sammen alle de ulike aspektene av deg som til sammen utgjør din helt unike urkraft.

Hvordan kan du leve dine verdier og være din unike urkraft i hverdagen din og i livet ditt?

Til slutt får du med deg 3 viktige nøkler for veien videre.

Meditasjons- og hypnoselydfiler:

 • "Menneskebarnets Urkraft"
 • "Kvinnekraft - Møt din indre Urkvinne"

Bonusmateriale

 

 • Test for intern eller ekstern tankegang. -  Bevisstgjørende verktøy.
 • Balansekalenderen. -  Planlegg til det beste for deg.
 • Mer motivasjon. - 3 smarte videoleksjoner

Læringsressursene i Urkraftreisen

 

Undervisning

I nettkurset er det over 50 korte, pedagogiske og temabaserte undervisningsvideoer med tilhørende oppgaver. Videoene kan du se så mange ganger du ønsker.

Meditasjonslydfiler

I kursportalen finner du  mange  meditasjons- og hypnoselydfiler på mange ulike tema. Disse vil hjelpe deg og støtte deg til å finne ro i kropp og sinn og å nå dine mål. 

Live webinarer

Du får 8 livewebinarer / Q&A med Sylvi Katrin. Her blir hele kurset gjennomgått steg for steg og du vil få mulighet til å delta aktivt med spørsmål delinger og kommentarer.

Facebookgruppe

Til kurset er det en lukket Facebookgruppe hvor du når som helst kan stille spørsmål og kommunisere med Sylvi Katrin og de andre kursdeltakerne.

En livsvarig  investering i egen kraft.

 

Urkraftreisen Kontant

Kr 5550,-

Du sparer kr 1110,-

DIN BESTE PRIS

KONTANT

Urkraftreisen Delbetaling

Kr 555,- / måned i ett år

Totalpris kr 6660,-

Bindende avtale

DELBETALING

 Påmeldingen til Urkraftreisen er nå stengt.  

 

Inger-Marie Tärneberg

Tidligere deltaker på Urkraftreisen

Urkraftreisen har vært en investering i meg. Kursinnholdet er veldig bra og Sylvi Katrin innehar mye kunnskap som formidles på en god måte. Jeg har hatt vilje til å jobbe med meg selv gjennom denne reisen og har fått mye ut av det.

Se intervju med Inger-Marie her

Kanskje tenker du: "Jeg har ikke tid."

 

La oss si at du setter av tid til 2 læringsøkter á 1 time for å jobbe med URKRAFTREISEN hver uke. Gjør du det vil du komme langt. I tillegg lytter du kanskje til hypnoselydfiler 3 ganger i uka. Hver fil tar ca 30 minutter. Tiden du da bruker på å investere i deg selv og hvordan det føles å være deg:

120 min undervisning + 90 min lydfiler  = 3,5 timer

3,5 timer i uka = 2 % av tiden din.

Denne tiden kommer til å bli din mest verdifulle tidsinvestering noen sinne.

JEG VIL STARTE NÅ!

Kanskje tenker du: "Jeg får det ikke til."

 

I de årene jeg har jobbet som terapeut og kursholder har jeg veiledet flere hundre personer gjennom disse stegene og denne prosessen med å endre sine emosjonelle programmer. Vi mennesker er mer lik enn forskjellig, og selv om problemene er ulike er mekanismen den samme for alle.  Terapeuter, leger og andre hjelper gir aldri behandlingsgarantier, men alle har evner til å oppnå bedre og tryggere følelser. Det kreves selvfølgelig en innsats fra deg på den måten at du må gjøre hjemmeoppgavene, studerer videoene og lytte til lydfiler. Men jeg er tilgjengelig hele veien og hjelper deg, veileder deg, pusher deg og støtter deg. Vi jobber sammen mot dine mål og dine ønsker. Dette klarer du garantert.

JEG ER KLAR FOR DETTE!

Kanskje tenker du: "Jeg har ikke råd."

 

Min timepris på enkeltimer er kr 1500,-

Dette er verdien av Urkraftreisen:

8  kursmoduler (ca 50 videoer) á kr 1500,-  = kr 12000,-

12 meditasjons- og hypnoselydfiler á kr 250,-  =  kr 3000,-

Undervisningsmateriell på PDF  =  kr 1500,-

Bonusmateriell = kr 3 500,-

12 timer webinar / Q&A = kr 6000,-

TOTALT:  KR 26 000,-

 

DIN PRIS:  KUN KR 5550,-

Du sparer over 20000,-.

Det er en veldig god investering som du vil ha glede av resten av ditt liv.

For deg som ønsker en delbetalingsavtale er dette også mulig. Du betaler da kr 555,- i 12 månedlige avdrag.

JEG VIL HA ET GODT TILBUD
JEG VIL HA DELBETALING

Kanskje tenker du: "Jeg vil jobbe med Sylvi Katrin på privattimer."

 

Private oppfølgingstimer online:

Det er nå KUN mine kurskunder som får private oppfølgingstimer hos meg. Jeg har begrenset kapasitet til å å gi 1:1 timer, og ønsker å prioritere dere som i tillegg jobber med eller allerede kan min metode. Det blir det svært gode resultater av.

Den mest effektive og raskeste veien til resultater.

 • Jeg bruker mine erfaringer og evner direkte på deg.
 • Jeg tilpasser timene til dine behov og din prosess.
 • Jeg hjelper deg til å få bevissthet gjennom å stille de viktige spørsmålene.
 • Jeg drar deg og støtter deg gjennom det som er vanskelig og krevende.

Min pris på en enkelttime er kr 1500,-.   (En hel klokketime)

Som kursdeltaker får du tilbud om 1:1 time med meg inne i kursportalen.

JEG VIL INN I KURSPORTALEN !

En god investering for resten av livet

 

Urkraftreisen Kontant

Kr 5550,-

Du sparer kr 1110,-

DIN BESTE PRIS

KONTANT

Urkraftreisen Delbetaling

Kr 555,- / måned i ett år

Total pris : kr 6660,-

Bindende avtale

DELBETALING

Påmeldingen til Urkraftreisen er nå stengt. 

Bente Dalen

Tidligere deltaker på Urkraftreisen

Jeg har fått ny selvinnsikt, et innblikk i mitt eget indre landskap og en ny vei som er i ferd med å utvides. Jeg fikk en fantastisk veiledning av Sylvi Katrin som gav meg en helt spesiell opplevelse som jeg trengte for å forstå meg selv..

Se flere kundehistorier her

Kombinere din Urkraftreise

med et magisk  kursopphold

i kraftfull og vakker nord-norsk natur.

___________________

 

Eksklusivt kursopphold for kvinner med bare 20 plasser i året.

Alle som deltar på Naturhealing i Nord får nettkurset Urkraftreisen med på kjøpet. 

 
Sett deg på venteliste for kursplass i 2025

Hei jeg er Sylvi Katrin

Min oppgave er å hjelpe mennesker med å finne hjem til naturen og til å ta i bruk sin egen helt unike kraft. 

Mine 5 viktigste verdier er:

Natur, Urkraft, Følelser, Fellesskap og Formidling

Jeg er utdannet naturforvalter, naturveileder og terapeut og har hele mitt liv jobbet med helsefremming gjennom naturtilknytning og indre healing/terapi og gjennom å være en lærer og en formidler. 

Jeg tror sterkt på at alle mennesker er kommet hit som en gave, og at vi alle bærer i oss en helt unik kraft. Jeg tror også sterkt på at det er i vår egen makt å styrke egen kraft og ta den i bruk til det beste for oss selv og for våre omgivelser.

Varmt velkommen til meg.  

 

Jeg vil lære av Sylvi Katrin

 

Mer om Sylvi Katrin

Sylvi Katrin Brandsæther er terapeut, hjelper, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert seg på emosjonell læring (følelsesprogrammering) og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Sylvi Katrin har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning. Sylvi Katrin har fagbakgrunn som naturveileder/naturforvalter med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og helsecoaching. Hun har også studert sjamanistisk verdensanskuelse og føler seg hjemme i denne helhetlige  og kraftfulle måten å tenke på.

Som mamma til 4 og med et varmt hjerte for barn og unge har det vært viktig for Sylvi Katrin å bruke tid og krefter på å jobbe for at barn og unge skal kunne vokse opp med gode følelser. Stadig flere unge mennesker strever med  psykisk uhelse, utenforskap og rus og Sylvi Katrin har på ulike måter jobbet med denne problemstillingen i en årrekke. Hun har blant annet vært skaper av og fagveileder for flere helsefremmende prosjekter for barn og unge både regionalt og lokalt.

Sylvi Katrin er født og oppvokst i fjellkommunen Sørfold i Nordland. Hun har en svært sterk tilknytning til nord-norsk natur og tradisjonell naturbruk her i nord og mener at naturen er den beste healer av alle. Sylvi Katrin kombinerer ofte sine evner som hjelper og terapeut med den kraftfulle, gavmilde og gjestfrie naturen og kulturen vi har her nord, og inviterer da sine kursdeltakere med ut for å vokse og utvikle seg i nye og spennende retninger.

Kontakt meg dersom du har spørsmål om Urkraftreisen.