Hei jeg er Sylvi Katrin

Min oppgave er å hjelpe deg med å finne hjem til naturen og til å ta i bruk sin egen helt unike urkraft slik at du kan være en kraftfull ressurs for deg selv og for din flokk.

Mine 5 viktigste verdier er:

Natur, Urkraft, Følelser, Fellesskap og Formidling

Hele mitt liv har jeg brukt min kraft til å være en stemme for naturen og til å fremme menneskenes urkraft. 

Mine beste strategier for et godt og kraftfullt liv har alltid vært naturtilknytning, fellesskap og en ekte og autentisk formidling fra hjertet.

Jeg tror sterkt på at alle mennesker er kommet hit som en gave, og at vi alle bærer i oss en helt unik kraft. Jeg tror også sterkt på at det er i vår egen makt å styrke egen kraft og ta den i bruk til det beste for oss selv og for våre omgivelser.

Varmt velkommen til meg.  

Mer om Sylvi Katrin

 

Sylvi Katrin Brandsæther er terapeut, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert seg på emosjonell læring (følelsesprogrammering) og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Sylvi Katrin har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning.

Sylvi Katrin har fagbakgrunn som naturforvalter og naturveileder med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og helsecoaching. Hun har også studert sjamanistisk verdensanskuelse og føler seg hjemme i denne helhetlige  og kraftfulle måten å tenke på.

Som mamma til 4 og med et varmt hjerte for barn og unge har det vært viktig for Sylvi Katrin å bruke tid og krefter på å jobbe for at barn og unge skal kunne vokse opp med gode følelser. Stadig flere unge mennesker strever med  psykisk uhelse, utenforskap og rus og Sylvi Katrin har på ulike måter jobbet med denne problemstillingen i en årrekke. Hun har blant annet vært skaper av og fagveileder for flere helsefremmende prosjekter for barn og unge både regionalt og lokalt.

Sylvi Katrin er født og oppvokst i fjellkommunen Sørfold i Nordland. Hun har en svært sterk tilknytning til nord-norsk natur og tradisjonell naturbruk her i nord og mener at naturen er den beste healer av alle. 

Sylvi Katrin kombinerer ofte sine evner som hjelper og terapeut med den kraftfulle, gavmilde og gjestfrie naturen og kulturen vi har her nord, og inviterer da sine kursdeltakere med ut for å vokse og utvikle seg i nye og spennende retninger.

10 Fun Facts om meg 😃