Velkommen til Urkraftportalen.

 

Urkraftportalen er et fellesskap og et nettverk for kvinner som ønsker støtte og inspirasjon til å ta i bruk sin unike urkraft og til å  være en ressurs både for seg selv og for verden.

 

Velkommen inn i fellesskapet kjære deg.

Jeg vil være med i Urkraftportalen

Den nye verden starter med deg og din kraft.

Hvordan hadde verden vært om du fikk bestemme? 

Du påvirker din verden allerede nå i dag kanskje mer enn du aner. Du er her med hele deg. Med din kropp, med din energi og med din kraft. Og alt og alle som du omgir deg med kan sense deg og din tilstedeværelse. 

Alt du fokuserer på og alt du legger energien din inn i utvider seg og blir sterkere og større.

Ved å finne sammen med din flokk og vokse i trygghet og tillit vil du øke din bevissthet og din energi og din kraft vil bli sterkere og tryggere.  Du vil gi fokus og energi til det som er viktig, riktig og hellig for deg, dine fellesskap og din verden.

Urkraftportalen er flokken og fellesskapet som gir deg støtte og inspirasjon til å heale deg selv og heale din verden og som hjelper deg til å ta i bruk din unike kraft og være den du har kommet hit for å være.

Jeg vil være med i Urkraftportalen

Tenk deg at.....

Tenk deg at du har et sted hvor fellesskap, naturkjærlighet og spiritualitet er den trygge og rolige måten å leve på.

Tenk deg at du ikke lenger trenger å føle deg alene eller annerledes bare fordi du tenker nytt og lever fra hjertet med innlevelse og følelser.

Tenk den at du har en flokk og et fellesskap som støtter deg i dine prosesser og prosjekter med entusiasme, med forståelse og med et dypt og inderlig ønske om at du skal lykkes og få det til.

Tenk deg at du har et sted som er åpent døgnet rundt hvor du kan hente inspirasjon og læring som gir deg glede, motivasjon, selvkjærlighet og masse kraft til å være unik og ekte. 

Tenk deg at du har et sted hvor du fullt og helt kan få være deg og din helt unike urkraft.

Velkommen inn i Urkraftportalen kjære søster.

Jeg vil være med i fellesskapet.

Dette får du i Urkraftportalen

Introkurset "Finn hjem til din unike urkraft"

Nettbasert introduksjonskurs i 5 leksjoner som hjelper deg til å komme i gang med å høyne din bevissthet, og som gir deg noen viktige nøkler til din unike urkraft og finne hjem til Naturen.

I dette kurset finner du også 9 meditasjons- og hypnoselydfiler som støtter deg i ditt indre arbeid. 

Dette ligger å venter på deg når du kommer inn i portalen og er en superfin start for å komme raskt inn i mange av de temaene som Urkraftportalen omhandler.

Verdien på introkurset er kroner 1777,-.

Månedens Urkrafttema.

Hver måned får du et nytt og inspirerende foredrag eller workshop. Dette er enten i form av en livesending på Zoom som det gjøres opptak av eller i form av en ferdig innspilt video.

Foredragene er innenfor et av disse 4 hovedtemaene:

 • Natur og naturtilknytning
 • Spiritualitet 
 • Healing og helse
 • Fellesskap og samfunn

Målet er å gi nyttig og spennende kunnskap og ikke minst å gi inspirasjon til deg og din urkraft. 

Månedens sirkelsamling

Hver måned holder vi en åpen sirkel på Zoom for alle medlemmer av Ukraftportalen.

Dette er Urkraftportalens aller innerste rom. Dette rommet skal være trygt og støttende for alle som deltar. Her skal alle kunne føle seg fri til å dele og stille spørsmål.

Sirkeldialog er en egen samlingsform der alle har en lik stemme og der alle sitter skulder ved skulder. En trygg og konstruktiv måte å finne svar og muligheter sammen.

Urkrefter - intervju med kraftfulle mennesker.

For noen av månedstemaene vil det være aktuelt å hente inn urkrefter utenfra som vil dele sin kunnskap, sin inspirasjon og sin kraft med oss inne i Urkraftportalen. 

Det vil derfor komme mange gjester til oss som er kapasiteter på sitt felt eller som lærerike og spennende historier å dele.

Meditasjon- og hypnoselydfiler

I Urkraftportalen finner du en samling med kraftfulle og vakre meditasjon- og hypnoselydfiler som du kan benytte deg av når du måtte ønske det. 

Lydfilene har mange ulike tema og hjelper deg og støtter deg i indre arbeid på mange ulike tema så som:

 • Bedre selvfølelse
 • Indre healing
 • Urkraft
 • Kvinnekraft
 • Bedre søvn
 • Bedre intuisjon
 • Mer naturtilknytning
 • Bedre lederegenskaper 
 • og mye, mye mer.

Det kommer stadig nye lydfiler inn i denne samlingen. 

Medlemstilbud

Som medlem av Urkraftportalen vil du fra tid til annen få tilbud om å bli med på kurs, workshops og eventer til reduserte priser. 

Nytt og spennende innhold hver måned

 

Hver måned kommer det nytt temabasert innhold i portalen. Under kan du se en oversikt over hvilke månedstema som kommer framover. Her er det mye å glede seg til. Endringer i planlagte månedstema kan forekomme, da dette skal tilpasses intervjugjester mv. 

Juni

MAT- OG MEDISINPLANTER

 
På denne tiden av året er naturen her i Norge et stort og rikt matbord og en kilde til god helse og naturlig medisin.
Denne måneden får du masse kunnskap og inpirasjon til hvordan kan ta i bruk disse magiske og verdifulle ressursene.

Juli

INSPIRASJONSSERIEN "VÅRLØSNINGEN"

 
 I sommerferien får du tilgang til ALT innholdet i den store inspirasjonsserien "Vårløsningen".
21 inspirasjonsvideoer, 9 meditasjonslydfiler, oppgaver og utfordringer som hjelper deg å til mer kraft på ulike måter.
Mye å kose seg med her i ferien.

August

BEDRE SØVN

 
God søvn er avgjørende for god helse og gode følelser. Denne måneden får du mange tips på hvordan du kan bedre dine søvnvaner og din søvnkvalitet.
Du vil blant annet få teste ut hvordan det er å falle i søvn ved hjelp av hypnoselydfiler som er laget spesielt for innsovning og god søvn.

September

AVHENGIGHET

 
De aller fleste mennesker har en eller flere former for avhengighet. Mat, rusmidler, sosiale medier, sex, trening, shopping og mye, mye mer. Lista er uendelig lang. 
Hva er det som skaper avhengighet og hvordan kan vi fri oss fra adferd som vi egentlig ikke ønsker oss?
Dette vil du få lære med om i september.

Oktober

DET HELLIGE I NATUREN

 
Naturen er vårt hjem og vårt matkammer men likevel er det mange som har mistet dialogen med og tilknytningen til naturen.
Hvordan kan vi i vår moderne verden ta tilbake dialogen mellom menneske og natur og forståelse av naturen som noe som er hellig i seg selv.

November

PROGRAMMERING AV FØLELSER OG VANER.

 
Du er den du er programmert til å være. Du gjør det du er programmert til å gjøre. 

Denne måneden dykker vi inn i hvordan sinnet ditt lagrer informasjon og hvordan du har fått dine vaner og uvaner. 
Du får selvfølgelig også  spennende kunnskap om hvordan du kan endre dine programmer og dine vaner. 

Desember

SELVKJÆRLIGHET

 
Selvkjærlighet er nøkkelen til et liv i ro og tilhørighet og helhet.
Å forstå hvorfor du egentlig prokrastinerer, selvsaboterer, nedsetter deg selv og er dårlig på grensesetting er en lettelse og et første steg til å begynne å bygge en sterk og varig kjærlighet til deg selv.
Steg for steg går vi gjennom byggeprosessen.

 

 

Januar

VISUALISERING OG FRAMTIDENERGI

 
Tankene dine er framtidens frø og den energien som du skaper i deg selv i dag blir livet ditt i morgen.
Å "se" inn i framtiden gjennom bevisst visualisering andre mentale teknikker er en helt magisk måte å starte et nytt år på.

 

Februar

BARN I NATUREN

 
For menneskebarnet er naturen det aller beste stedet for læring, mestring, vekst og identitetsbygging, fellesskap, ro og trygghet.
I de første leveårene bygges våre sterkeste emosjonelle programmer. Disse skal komme til å prege oss hele livet. Derfor er opphold og aktivitet i naturen svært viktig de første leveårene, helst sammen med egen familie og egen flokk.

Mars

FELLESSKAPS-BYGGING OG LOKALSAMFUNN

 
Hvordan skapes et godt, trygt og støttende fellesskap og hvordan kan vi få til dette i et helt vanlig lokalsamfunn i Norge?
Denne måneden får du inspirasjon til å endre din lille del av verden ut fra noen enkle spirituelle, biologiske og emosjonelle prinsipper.

April

REGRESJON - TILBAKE TIL TIDLIGERE LIV

 
Har du levd her på jorda før eller er dette første gangen? Svaret ditt kommer an på hva du tror på, men de fleste av oss har i hvert fall hukommelse som ikke hører hjemme i denne inkarnasjonen dersom vi tar hypnose i bruk.
Lær mer om den utrolige spennede reisen tilbake og hvordan den kan bli en kraftfull måte å berike det livet du lever i dag. 

Mai

SJAMANISME

 
 Sjamanisme er den gamle urfolksmåten å betrakte verden på. Den er fundamentalt  forskjellig fra de perspektivene vi kjenner i vår vestlige kultur. 
Sjamanismens verdier og holistiske tenkemåter er nå på vei tilbake til menneskene i denne tiden hvor så mange ting har blitt mer krevende.
Denne måneden skal vi dykke inn i noen av disse perspektivene og se på hvordan de kan berike oss og vår hverdag. 

Følgende månedsinnhold ligger inne i Urkraftportalen fra tidligere:

 

Verdier og verdistyring

Hvordan kan du være verdiene dine i livet ditt og i hverdagen din? Du får hjelp til å komme skikkelig i dybden på hva som er dine aller viktigste verdiene i hjertet ditt.

 

Dyrk din egen mat

Selvberging er gøy og veldig verdifullt. Hvordan kan du produsere sunn mat i din hage, på din veranda eller i vinduskarmen din? Her får du masse inspirasjon til å komme i gang. På dette teamet har vi med oss mathageekspert Trude Folstad.

 

Reading og kanalisering

Hva ligger i ditt energifelt og hva snakker dine hjelpere om? Lær mer om reading og kanalisering og hvordan det kan være en nyttig og verdifullt for deg i ditt liv og i din hverdag. På dette temaet har vi med oss medium og spirituell veileder Ina Kvarsvik.

 

Renseuka

En hel uke hvor vi sammen tar en skikkelig rens av kropp og sinn med naturens egne metoder. Uka er en skikkelig vårreingjøring og en etablering av gode vaner og ritualer for deg. Resultatet vil du garantert kjenne både i kroppen og i toppen.
 

En god investering i fellesskap og inspirasjon

 

Den prisen du kjøper medlemskapet ditt for NÅ har du så lenge du er medlem selv om prisen seinere øker.

 

 

Medlemskap - År

Kr 3990,- / pr. år

Du sparer kr 798,-

DIN BESTE PRIS !

Jeg vil ha beste pris og Årsabonnement

Medlemskap - Måned

Kr 399,- / pr. måned

Fornyes hver måned så lenge du ønsker.

Jeg vil ha Månedsabonnement

Urkraftporalen er for deg som:

 • Har hatt mye motstand i livet og som har vokst på det.
 • Er modig og sårbar samtidig og som lytter til ditt hjerte.
 • Ønsker å være en ressurs for deg selv og for sine fellesskap.
 • Har en viktig oppgave og en viktig kraft inn i den nye tiden.
 • Ønsker inspirasjon for å finne nye løsninger og nye muligheter i livet.
 • Ønsker mer glede, frihet og kjærlighet i hverdagen din og sammen med din flokk.
 • Har lyst til å lære teknikker og ritualer som vil støtte deg resten av livet.
 • Brenner inne med ”noe” som skal ut og trenger et fellesskap til støtte og inpirasjon.
 • Ønsker å være den du har kommet hit for å være og bidra til en bedre verden med din unike kraft.
Dersom du kjenner deg igjen i et eller flere av punktene over vil Urkraftportalen være fellesskapet og den inspirasjonen som du leter etter.
Urkraftportalen passer for meg.

Dette sier tidligere kunder hos Sylvi Katrin 

 

Inger-Marie Tärneberg

Å delta på kurs hos Sylvi Katrin har vært en investering i meg. Sylvi Katrin innehar mye kunnskap som formidles på en god måte. Jeg har hatt vilje til å jobbe med meg selv gjennom denne reisen og har fått mye ut av det.

Ann-Karin Stokke

Spennende å lære om kraften vi har i oss og hvordan vi kan bruke den for oss selv og andre. Mange nyttige verktøy. Sylvi Katrin har en formidlingsevne langt utover det vanlige.

Astri Valberg

 Urkraftreisen har mange veldig gode og dype meditasjoner og enkle, kraftfulle verktøy til egen oppfølging. Sylvi Katrin er meget dyktig og inspirerende og hun har en god stemme å høre på i meditasjonene.

 

Linda Zachariassen

Jeg har fått satt meg selv fri. Kaoset i hodet og klumpen i magen er borte. På denne reisen har jeg fått svar på mange ting som har vært vanskelig for meg. Sylvi Katrin har en sterk og god formidlingsevne og kan det hun gjør.

 

Se flere referanser her

Velkommen inn i Urkraftportalen nå.

 

Den prisen du kjøper abonnementet ditt for NÅ har du så lenge du er medlem selv om prisen seinere øker.

 

Medlemskap - År

Kr 3990,- / pr. år

Du sparer kr 798,-

DIN BESTE PRIS !

Jeg vil ha beste pris og Årsabonnement

Medlemskap - Måned

Kr 399,- / pr. måned

Fornyes hver måned så lenge du ønsker.

Jeg vil ha Månedsabonnement

Velkommen kjære deg

Hei jeg er Sylvi Katrin

Min oppgave er å hjelpe mennesker med å finne hjem til naturen og til å ta i bruk sin egen helt unike kraft. 

Mine 5 viktigste verdier er:

Natur, Urkraft, Følelser, Fellesskap og Formidling

Jeg er utdannet naturforvalter, naturveileder og terapeut og har hele mitt liv jobbet med helsefremming gjennom naturtilknytning og indre healing/terapi og gjennom å være en lærer og en formidler. 

Jeg tror sterkt på at alle mennesker er kommet hit som en gave, og at vi alle bærer i oss en helt unik kraft. Jeg tror også sterkt på at det er i vår egen makt å styrke egen kraft og ta den i bruk til det beste for oss selv og for våre omgivelser.

Varmt velkommen til meg.  

 

 

Sylvi Katrin Brandsæther er terapeut, hjelper, naturveileder og foredragsholder og har spesialisert seg på emosjonell læring (følelsesprogrammering) og hvordan dette skaper både muligheter og begrensninger for oss mennesker.

Sylvi Katrin har i over 20 år jobbet med helsefremming, mestring og personlig utvikling. Først gjennom naturbruk, friluftsliv og fysisk aktivitet, og etterhvert også gjennom terapi, mental trening og undervisning. Sylvi Katrin har fagbakgrunn som naturveileder/naturforvalter med påbygningsstudier i folkehelsearbeid, hypnoterapi, EFT-terapi og helsecoaching. Hun har også studert sjamanistisk verdensanskuelse og føler seg hjemme i denne helhetlige  og kraftfulle måten å tenke på.

Som mamma til 4 og med et varmt hjerte for barn og unge har det vært viktig for Sylvi Katrin å bruke tid og krefter på å jobbe for at barn og unge skal kunne vokse opp med gode følelser. Stadig flere unge mennesker strever med  psykisk uhelse, utenforskap og rus og Sylvi Katrin har på ulike måter jobbet med denne problemstillingen i en årrekke. Hun har blant annet vært skaper av og fagveileder for flere helsefremmende prosjekter for barn og unge både regionalt og lokalt.

Sylvi Katrin er født og oppvokst i fjellkommunen Sørfold i Nordland. Hun har en svært sterk tilknytning til nord-norsk natur og tradisjonell naturbruk her i nord og mener at naturen er den beste healer av alle. Sylvi Katrin kombinerer ofte sine evner som hjelper og terapeut med den kraftfulle, gavmilde og gjestfrie naturen og kulturen vi har her nord, og inviterer da sine kursdeltakere med ut for å vokse og utvikle seg i nye og spennende retninger.

Kontakt meg dersom du har spørsmål om Urkraftportalen.